hostessbureau

Word hostess!


Voor alle mama’s die weer opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging vertellen wij hier graag wat de voordelen zijn van een functie als hostess, juist voor mama’s!

Flexibel werk

Je bent moeder dus je bent druk. Kindje halen, kindje eten, kindje naar bed. O ja jij ook nog! Jij sporten, jij afspraak hier, jij van hot naar her. Jij geen rust meer. Oja, geld! Jij dus ook nog even werken. Voor het geld of misschien gewoon omdat je zin hebt in een nieuwe uitdaging. Als hostess bepaal je zelf wanneer je werkt en waar je wilt werken. Geen uren reizen, geen shifts waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Je geeft aan wanneer je beschikbaar bent en wij kijken op welk event we je kunnen inplannen. Working mama wanneer jij dat wilt. Ideaal toch? Nu al enthousiast? Check hier hoe je hostess kunt worden.

Bouw aan je competenties

Je hebt als moeder misschien wel werkervaring maar misschien ook niet. Of je hebt ervaring in een branche waar je niet in verder wilt. Het moederschap betekent vaak een nieuwe richting want een totaal ander leven. Er is een deel van je leven voordat je moeder werd en een deel erna. Elke moeder herkent dit. Het mooie van het werken als hostess is dat je werkt aan competenties die je verder brengen in elke branche. Het zegt iets over jou als persoon. Lees hier meer over de competenties waar je aan werkt als je aan de slag gaat als hostess.

Je komt nog eens ergens…..

Die koffietentje met dat kinderhoekje ken je nu wel. En dat rondje met je kinderwagen kun je dromen. Tijd voor een andere horizon, nieuwe avonturen en nieuwe gezichten. Als hostess werk je op de leukste evenementen van Nederland. Je reist het land door, ontmoet nieuwe mensen en bouwt aan een netwerk. Ga werken als hostess en verover de wereld! Lees hier waar je als hostess aan de slag kunt gaan.

You may also like

LEAVE A COMMENT

About me

Mariane

Mariane

Hi! Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik ben Mariane, mama van een koningskoppel. Bblogt.nl is niet zomaar een mamablog. Met veel leuke tips en de nodige dosis herkenning wil ik moeders inspireren om te genieten van de kleine dingen in het leven met hun gezin. Met een vleugje humor en een snufje creativiteit brengt Bblogt.nl een glimlach op het gezicht van elke moeder. Veel plezier!