Wat te doen wanneer je hond last heeft van een slechte adem?


Een hond staat sowieso al niet bekend om zijn frisse adem, maar wanneer hij echt last heeft van een slechte adem kan dit erg vervelend zijn voor zowel het baasje als het beestje. Een slechte adem wijst er namelijk op dat het gebit niet goed schoon is, wat uiteindelijk kan leiden tot gezondheidsklachten bij je hond. Gelukkig zijn deze problemen gemakkelijk op te lossen met het behulp van bepaalde producten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale tandenborstels of tandensprays voor je hond, waardoor hij van mum tijd af is van zijn slechte adem.

Een slechte adem bestrijden met California Pets drinkwater additief 

Een manier om de slechte adem van je hond te bestrijden is door California Pets drinkwater additief te gebruiken. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater. Dit wordt dan automatisch omgetoverd tot een mondwater dat het gebit en de holte van zijn bek verzorgt en reinigt. Zo lost tandplak op en wordt tandsteen week waardoor je het gemakkelijker kunt verwijderen. Hierdoor kan er ook minder goed een tandvleesontsteking ontstaan of tandbederf komen en blijft je hond dus gezond.

Hoe gaat het drinkwater additief van California Pets in zijn werk?

California Pets drinkwater additief is heel makkelijk in gebruik. Per 250 ml water voeg je ongeveer een theelepel van de vloeistof toe. Er zit onder andere actieve zuurstof in California Pets drinkwater additief. Hierdoor kunnen de schadelijke bacteriën niet langer in leven blijven waardoor zij dus ook niet de kans hebben om nare geurtjes te verspreiden. 

Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz 

Je kunt ook de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden gebruiken om het gebit van je hond regelmatig schoon te maken. Dit is een innovatieve tandenborstel die speciaal is ontwikkeld om het gebit van je huisdier te reinigen. De tandenborstel verwijdert effectief en snel tandplak, tandsteen, voedselresten en ook verkleuringen op de tanden. Je hebt al heel snel resultaat en je kunt de borstel veilig gebruiken zonder dat het het tandglazuur van je hond aantast. 

Hoe gaat de Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz in zijn werk?

De tandenborstel van AE Dogz is zeer innovatief en heeft een speciale spons-kop die bestaat uit verschillende piepkleine nanodeeltjes. Zodra de kop van de borstel nat wordt, worden deze nanodeeltjes allemaal nano-capillaire buisjes die een enorme absorberende kracht hebben. Hiermee kun je heel snel en eenvoudig verontreinigingen en vlekken op het tandglazuur weghalen.

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy

Een hele eenvoudige manier om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden, is door hem een speeltje te geven dat tegelijkertijd ook zijn gebit reinigt. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de Chewsi Dental Chew Toy. Deze is gemaakt van natuurlijk rubber waardoor het veilig is, maar wel sterk genoeg dat je hond het niet meteen kapot bijt. 

Hoe gaat de Chewsi Dental Chew Toy in zijn werk?

Je kunt er voor kiezen om een speciale tandpasta in het midden van de Chewsi Dental Chew Toy te stoppen. Op deze manier wordt het gebit van je hond extra gereinigd. Je kunt er natuurlijk ook snoepjes in stoppen om je hond extra te stimuleren. Verder heeft het speeltje een ribbelige structuur en zachte noppen waardoor de etensresten op een veilige manier worden verwijderd. 

Natural Tandspray van Dr. Brite

Een andere manier om van de slechte adem van je hond af te komen, is door gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray. Dr. Brite zorgt ervoor dat er alleen de beste ingrediënten in hun producten zitten. Zo is deze spray voor honden geschikt, voor katten, en zelfs voor mensen. Op een zachte en natuurlijke manier wordt een slechte adem bestreden waardoor de mondgezondheid van je huisdier wordt verbeterd.

Hoe gaat de Dr. Brite Natural Tandspray in zijn werk?

Er zitten drie belangrijke ingrediënten in de Dr. Brite Natural Tandspray die de bek van je hond verzorgen. Zo zit er propolis in: een lijmachtige stof die gemaakt wordt door honingbijen en al door de oude Grieken werd gebruikt. Het doodt alle bacteriën en schimmels. Iets anders dat de bacteriën doodt, is kokosolie. Verder zit er ook nog peterselie zaadolie in, wat ervoor zorgt dat de adem van je hond weer fris gaat ruiken.

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen om een slechte adem tegen te gaan

Om ervoor te zorgen dat je hond verlost raakt van zijn slechte adem, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Dit is een speciale pen waarmee je op een eenvoudige manier het gebit van je hond kunt verzorgen. Het verbetert de conditie van het tandvlees, houdt de tanden mooi schoon en de adem fris.

Hoe gaat de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen in zijn werk?

Het is de bedoeling dat je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen gebruikt samen met een spray. Door deze spray te spuiten op het gebit en de tandvleesrand van je hond, kun je vervolgens de pen gebruiken om alle tandplak en andere viezigheid weg te poetsen. Hierdoor kan er geen tandsteen ontstaan en blijven er geen etensresten zitten. Zo krijgen bacteriën namelijk ook niet de kans om zich hier te nestelen en nare geurtjes te verspreiden.

Kies voor de OxyFresh Pet Dental Kit om je hond te verzorgen

Tot slot kun je ook met de OxyFresh Pet Dental Kit het gebit van je hond schoon en fris houden. Dit is een set met daarin drie vinger tandenborstels met een bijbehorende tandpasta en een tandenspray. Deze tandpasta kun je op de tanden van je hond smeren met de speciale vinger tandenborstels en je eindigt dan met de tandenspray. In deze producten zit vooral actief zuurstof. Dit gaat de strijd aan met de schadelijke bacteriën die de slechte lucht veroorzaken omdat zij niet goed kunnen overleven op een plek waar veel zuurstof is. Door de OxyFresh Pet Dental Kit regelmatig te gebruiken, heeft je hond de hele dag door een frisse adem.

Naast een slechte adem, kan je hond ook andere gezondheidsklachten krijgen, zoals een oorontsteking. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je de oren van je hond goed schoonmaakt. Oorsmeer bij honden komt namelijk best vaak voor. Ook suikerziekte is een ziekte die bij honden voor kan komen. Suikerziekte bij honden wil je natuurlijk voorkomen, dus zorg dat je hond goed te eten krijgt en fit blijft.

You may also like

1 reactie

LEAVE A COMMENT

afvallen

http://mediablok.nl/

emeralbeautylife.nl

https://www.missbeautypassion.nl/category/vrouwen/

https://www.missbeautypassion.nl/category/gezondheid/

https://www.mannenaanrader.nl/category/internet/

https://www.mannenaanrader.nl/category/afvallen/

https://www.hierismijnhuis.nl/

https://www.tipsweetjes.nl/category/grappige/

https://www.startlog.nl/category/zakelijk/

https://www.startlog.nl/category/wonen/

https://www.alleweetjesopeenrij.nl/category/mode/

https://www.alleweetjesopeenrij.nl/category/bouw/

https://www.tipsweetjes.nl/category/huis-en-tuin/

https://www.wetenschap-nieuws.nl/

https://extragezond.nl/

http://squatcilla.nl/

http://cityinteriors.nl/

http://www.bon-plan-party.fr/

http://www.conceptfashion.be/

http://www.doucheapied.fr/

http://www.goedgezien.nl

 

http://www.werkeninwonen.nl/

http://tipscadeau.nl/

bouwmarktengids.nl

lievervoordelig.nl

poldermama.nl

https://www.vbowonenenzo.nl/

http://comfortfoodblog.nl/

http://goldendeals.nl/

http://vodlocker.nl/

http://beautypers.nl/

http://cadeaugadget.nl/

http://goedgezien.nl/

http://midiworks.nl/

http://originelecadeautips.nl/

http://squatcilla.nl/

http://watvindtnederlandervan.nl/

http://www.trendnova.nl/

http://www.gossipqueen.nl/

https://www.moederbrein.nl/

https://www.style-remains.nl/

https://www.ikhouvanbeauty.nl/

https://ondernemingsgids.nl/

http://www.kluscenter.nl/

https://troublesathome.nl/

https://blogvandaag.nl/

https://www.bouwmaterialen-renkum.nl/

https://www.woonfabriek-online.nl/

https://homeofcomfort.nl/

https://www.creativefacts.nl/

https://www.uitdagingonline.nl/

https://babykamerinspiratie.nl/

overgangstergirls.nl

stylishom

http://www.stylishmom.nl/category/mooi/

mannenaanrader

https://www.100kado.nl/

https://thuishint.nl/

bouwhint.nl

womenlikefashion

zonnepaneel-vergelijking

huistopper

ew-advocaten

123zonnepanelenvergelijken

ondernemingsgids

kluscenter

vrouwenhint

woonaanwijzing

websitezaken

schoongenoegvankernenergie

nettobed

nostalgische-badkamers.

mannencenter

thuistips

woonbasic

huishint

https://www.mannenlab.nl/

vrouwenlab.nl

mannenexpert.nl

https://www.deinterieurcollectie.nl/category/wonen/

http://www.allesoverbouw.nl

http://www.allesoverbouw.nl/category/bouw/

 

http://www.deinterieurcollectie.nl

internet

http://www.wonderlicious.nl

https://www.supermeubels.nl/category/slaapkamer/

https://www.supermeubels.nl/category/badkamer/

https://www.fashionnewz.nl/

tips

Tips

Mannen

Moderepubliek

http://troublesathome.nl/

Trends

Showbiznewz

Newz

Beauty

Sterren

Fashionandtrends

Supermeubels

Wonen

Zapruder

http://www.zwangermagazine.nl/

stoerejongenzzz.nl

handigemensen.nl

zwangermagazine

ditkannietwaarzijn.nl

www.bestebedrijven.nl

https://troublesathome.nl

https://troublesathome.nl/category/tips/