Met deze producten heeft jouw hond weer een frisse adem


Het is erg belangrijk dat je het gebit van je hond zo schoon mogelijk houdt, zodat hij ook geen last zal krijgen van een slechte adem. Ruikt hij toch naar uit zijn bek? Dan kun je het gebit schoon proberen te houden met verschillende producten. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen, van een speciale tandenspray tot een speeltje dat automatisch het gebit zo goed mogelijk reinigt. Lees snel verder om te kijken welke het beste werkt voor jou en je hondje en zorg ervoor dat hij weer snel een frisse adem heeft.

Verzorg je hond met California Pets drinkwater additief

Je kunt heel eenvoudig en snel het gebit van je hond goed verzorgen door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond. Het water wordt dan namelijk omgetoverd tot een gebitsverzorgend mondwater dat het gebit van je hond gezond houdt. Dit komt doordat er onder andere actieve zuurstof in California Pets drinkwater additief zit, waardoor schadelijke bacteriën niet langer nare geurtjes kunnen verspreiden omdat zij simpelweg niet kunnen overleven in een omgeving met veel zuurstof.

Waarom je moet kiezen voor California Pets drinkwater additief

California Pets drinkwater additief is een vloeistof waarmee je het gebit van je hond kunt verzorgen en reinigen zonder moeite en zonder dat hij het in de gaten heeft. Je hoeft het alleen maar toe te voegen aan zijn drinkwater en omdat er geen geurtjes of smaakjes in zitten, zal hij dit niet eens in de gaten hebben.

Help je hond met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Je kunt heel eenvoudig en snel het gebit van je hond reinigen door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Dit is een innovatieve tandenborstel die is ontwikkeld om het gebit van je hond of ander huisdier zo schoon mogelijk te houden. Je kunt hiermee voedselresten verwijderen zodat bacteriën niet de kans krijgen om zich hierin te nestelen en nare geurtjes te verspreiden. 

Waarom je moet kiezen voor de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden

Wist je dat jouw trouwe viervoeter na zijn derde levensjaar een grote kans heeft op problemen aan het gebit? Tandplak leidt tot tandsteen, dat weer leidt tot tandbederf of ontstekingen aan het tandvlees. Dit kun je grotendeels voorkomen door zijn tanden goed te poetsen met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden. Op deze manier blijft het welzijn en de gezondheid van je hond goed en zal hij een langer en gelukkiger leven leiden.

Een hondenspeeltje om de slechte adem te bestrijden

Een andere manier om het gebit van je hond grondig te reinigen, is door gebruik te maken van de Chewsi Dental Chew Toy. Dit is een speeltje waar je hond op moet kauwen om zijn tanden te poetsen. Door de speciale noppen en de geribbelde structuur die op het speeltje zitten, worden voedselresten en tandplak verwijderd.

Waarom je moet kiezen voor de Chewsi Dental Chew Toy

Dit speeltje is gemaakt van natuurlijk rubber dat goed van kwaliteit is waardoor je hond het niet kapot kan kauwen. Het heeft een grote aantrekkingskracht, waardoor hij er uit zichzelf al mee wil spelen. Door de goede kwaliteit wordt het gebit van je hond niet beschadigd, ongeacht hoe vaak hij het gebruikt.

De Natural Tandspray van Dr. Brite voor je hond

Ga de strijd aan met de slechte adem van je hond met de Dr. Brite Natural Tandspray. Door meerdere keren per dag dit product op de tandvleeslijn van je hond te spuiten, zal je hond geen last meer hebben van een slechte adem en wordt zijn mondgezondheid meteen verbeterd. Het vermindert tandplak en gaat daardoor tandsteen ook tegen. Je kunt de Dr. Brite Natural Tandspray ook gebruiken voor de slechte adem van je kat.

Waarom je moet kiezen voor de Dr. Brite Natural Tandspray

Je hond zal dol zijn op dit product omdat het alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat. Het is dus niet agressief of schadelijk, maar helpt op een natuurlijke manier om de adem en de conditie van het tandvlees van je hond te verbeteren. Zo bevat deze spray peterselie zaadolie, kokosolie en propolis. Deze middelen worden al langere tijd gebruikt voor een frisse adem en om de schadelijke bacteriën in de bek te bestrijden.

Zorg goed voor je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Gebruik de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen om alle tandplak bij je hond te verwijderen. Op deze manier kan het niet veranderen in tandsteen. Daarnaast blijft met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen het tandvlees sterk en krijgt je hond schone tanden waardoor hij ook een frisse adem krijgt.

Waarom je moet kiezen voor de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

De spray die je krijgt wanneer je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen aanschaft, is helemaal vegan en dus veilig om te gebruiken bij je hond of bij je kat. Het bevat namelijk alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals propolis, grapefruit zaadolie en kokosolie om de schadelijke bacteriën te bestrijden. Daarnaast bevat het ook peterselie zaadolie om ervoor te zorgen dat je hond weer een frisse adem krijgt.

OxyFresh Pet Dental Kit voor een frisse adem

De producten van OxyFresh worden al zo’n dertig jaar aanbevolen door dierenartsen, en de OxyFresh Pet Dental Kit is daar geen uitzondering op. Deze set bevat verschillende producten om het gebit van je hond te verzorgen. Zo bevat het een tandenspray die je dagelijks op de tanden en de tandvleeslijn kunt spuiten. Verder zit er ook een tandpasta in de set en drie mini tandenborstels. Hiermee kun je zo’n drie tot vier keer per week de tanden van je hond poetsen.

Waarom je moet kiezen voor de OxyFresh Pet Dental Kit

De ingrediënten in de OxyFresh Pet Dental Kit zijn allemaal natuurlijk. Er zitten dus geen giftige of agressieve stoffen in en ook geen geur- of smaakstoffen. Wel bevat het actief zuurstof: een stofje die de schadelijke bacteriën in de bek van je hond bestrijden. Zij kunnen namelijk niet goed overleven in een ruimte met veel zuurstof.

Een frisse adem bij je hond is wel zo prettig. Heeft je hond een frisse adem? Dan weet je dat het gebit gezond is. De gezondheid van je hond is namelijk erg belangrijk. Houd bijvoorbeeld goed in de gaten of je hond gezond is. Let bijvoorbeeld goed op de oren, om oormijt bij honden en oorontsteking bij honden te voorkomen. Let daarnaast ook op de vacht, deze moet namelijk glanzen.

You may also like

LEAVE A COMMENT

afvallen

http://mediablok.nl/

emeralbeautylife.nl

https://www.missbeautypassion.nl/category/vrouwen/

https://www.missbeautypassion.nl/category/gezondheid/

https://www.mannenaanrader.nl/category/internet/

https://www.mannenaanrader.nl/category/afvallen/

https://www.hierismijnhuis.nl/

https://www.tipsweetjes.nl/category/grappige/

https://www.startlog.nl/category/zakelijk/

https://www.startlog.nl/category/wonen/

https://www.alleweetjesopeenrij.nl/category/mode/

https://www.alleweetjesopeenrij.nl/category/bouw/

https://www.tipsweetjes.nl/category/huis-en-tuin/

https://www.wetenschap-nieuws.nl/

https://extragezond.nl/

http://squatcilla.nl/

http://cityinteriors.nl/

http://www.bon-plan-party.fr/

http://www.conceptfashion.be/

http://www.doucheapied.fr/

http://www.goedgezien.nl

 

http://www.werkeninwonen.nl/

http://tipscadeau.nl/

bouwmarktengids.nl

lievervoordelig.nl

poldermama.nl

https://www.vbowonenenzo.nl/

http://comfortfoodblog.nl/

http://goldendeals.nl/

http://vodlocker.nl/

http://beautypers.nl/

http://cadeaugadget.nl/

http://goedgezien.nl/

http://midiworks.nl/

http://originelecadeautips.nl/

http://squatcilla.nl/

http://watvindtnederlandervan.nl/

http://www.trendnova.nl/

http://www.gossipqueen.nl/

https://www.moederbrein.nl/

https://www.style-remains.nl/

https://www.ikhouvanbeauty.nl/

https://ondernemingsgids.nl/

http://www.kluscenter.nl/

https://troublesathome.nl/

https://blogvandaag.nl/

https://www.bouwmaterialen-renkum.nl/

https://www.woonfabriek-online.nl/

https://homeofcomfort.nl/

https://www.creativefacts.nl/

https://www.uitdagingonline.nl/

https://babykamerinspiratie.nl/

overgangstergirls.nl

stylishom

http://www.stylishmom.nl/category/mooi/

mannenaanrader

https://www.100kado.nl/

https://thuishint.nl/

bouwhint.nl

womenlikefashion

zonnepaneel-vergelijking

huistopper

ew-advocaten

123zonnepanelenvergelijken

ondernemingsgids

kluscenter

vrouwenhint

woonaanwijzing

websitezaken

schoongenoegvankernenergie

nettobed

nostalgische-badkamers.

mannencenter

thuistips

woonbasic

huishint

https://www.mannenlab.nl/

vrouwenlab.nl

mannenexpert.nl

https://www.deinterieurcollectie.nl/category/wonen/

http://www.allesoverbouw.nl

http://www.allesoverbouw.nl/category/bouw/

 

http://www.deinterieurcollectie.nl

internet

http://www.wonderlicious.nl

https://www.supermeubels.nl/category/slaapkamer/

https://www.supermeubels.nl/category/badkamer/

https://www.fashionnewz.nl/

tips

Tips

Mannen

Moderepubliek

http://troublesathome.nl/

Trends

Showbiznewz

Newz

Beauty

Sterren

Fashionandtrends

Supermeubels

Wonen

Zapruder

http://www.zwangermagazine.nl/

stoerejongenzzz.nl

handigemensen.nl

zwangermagazine

ditkannietwaarzijn.nl

www.bestebedrijven.nl

https://troublesathome.nl

https://troublesathome.nl/category/tips/