Impact van lockdown is groot voor sauna & wellness

Impact van lockdown is groot voor sauna & wellness


Een dagje naar de sauna gaan is goed voor de fysieke en mentale gezondheid van de mens. Het heeft een positieve impact op het welzijn en welbevinden van de bevolking. Wat een negatieve impact heeft op de sauna’s en wellness centra zijn de coronavirus maatregelen. Eerder dit jaar moesten de sauna’s al volledig dicht. Met alle financiële gevolgen van dien. De nieuwe coronamaatregelen zorgen voor een nog grotere impact van de lockdown voor sauna & wellness centra om nog open te blijven. Sinds de gehele lockdown zijn alle sauna’s verplicht om dicht te blijven. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Eerder dit jaar ook al een klap voor de saunabranche

Het is niet de eerste klap die deze branche dit jaar krijgt. In het tweede kwartaal van 2020 waren alle sauna’s en wellness centra geheel gesloten. De eerdere coronamaatregelen zorgden er al voor dat de sauna’s en wellness centra, maar op de helft van de capaciteit konden draaien. Er moesten vervolgens behoorlijk wat maatregelen worden genomen om weer te kunnen openen, aldus de eigenaar van Sauna Leiden.  Mensen die zich niet goed voelden mochten niet naar binnen. Zeker wanneer mensen verkouden waren, werden ze steevast geweigerd. Dit om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. 

Sauna & wellness in het vierde kwartaal opnieuw dicht

Gedurende deze laatste lockdown zijn niet alleen musea, dierentuinen, casino’s, pretparken, horeca en horecavoorziening dicht, maar ook alle sauna en wellness centra. Dit terwijl de sauna’s van de zomer uit onderzoeken nog corona proof bleken te zijn. De saunabranche kwam hierdoor relatief goed de zomer door. Maar corona proof of niet, toch moeten alle sauna’s tijdens deze strengste lockdown tot nu toe opnieuw dicht. De kerst is altijd een toptijd voor sauna en wellness centra. Dit zijn de dagen waarop de meeste sauna’s altijd volgeboekt waren. De impact zal dus vrij groot zijn. Dus het verlies aan omzet zal de komende tijd alleen nog maar meer oplopen.   

De impact zal groot zijn

Omdat de sauna’s en wellness centra tussen wal en schip valt bij sommige steunmaatregelen en hier dus geen aanspraak kunnen maken, is de impact nog groter. Een groot aantal sauna ondernemers gaven aan dat ze dit jaar slechts 25 tot 35 omzet van het jaar daarvoor hebben gerealiseerd. Hopelijk dat in januari 2021 de sauna’s en wellness weer open mogen gaan en dat er enigszins kan worden hersteld.    

Creëer nieuwe kansen in coronatijd met een vernieuwde website

Nadat premier Rutte in maart de start van de intelligente lockdown aankondigde, stegen de online verkopen gigantisch. Het advies was en is nog steeds om zo weinig mogelijk op pad te gaan. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om heel veel producten en diensten online aan te schaffen. Nog niet eerder speelde het online kopen op internet zo’n grote rol. Er wordt steeds meer online besteld. Websites verkopen tot wel 3 keer zoveel per week dan voor de coronacrisis. Juist in deze tijd is je website een aantrekkelijke hét visiteplaatje van een onderneming. 

De coronatijd roept om vernieuwing 

De corona heeft een behoorlijke impact op het dagelijks leven. Vrijwel iedereen werkt op dit moment vanuit huis en brengt daar ook veel tijd door. Veel fysieke winkels en restaurants hebben het moeilijk gehad. Steeds meer boodschappen worden online besteld. Ook voor andere spullen of diensten hoef je op dit moment de deur niet uit. Nu is het juiste moment om je website te optimaliseren of te vernieuwen. Want hier liggen momenteel de kansen.  

Onderscheid jezelf van de rest

Dé manier om jouw onderneming op dit moment te onderscheiden van de rest is door een aantrekkelijke website. Een goede website straalt vertrouwen uit. Het is belangrijk dat je website een duidelijk doel, een goede structuur en goede inhoud heeft. Daarnaast is het ook belangrijk dat je website een gedegen functioneel design heeft, hij geschikt is voor alle schermgroottes en moet jouw website moet bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. Als er een perfect moment is om jouw website helemaal te vernieuwen en aan te passen aan deze punten, dan is dat moment nu aangebroken. 

Pak deze kans!

Het advies aan alle ondernemers is om deze uitdaging aan te gaan. Juist nu is het belangrijk dat je als bedrijf een toegankelijke website hebt, waar bezoekers of klanten eenvoudig de weg kan vinden. Met een mooi webdesign maak je je website aantrekkelijker. Dit trekt je website op haar beurt weer meer klanten aan. Tevreden klanten komen weer terug, en blijven terugkomen, ook als de crisis voorbij is.

Telstar Webprojecten en Advies

Is je bedrijf gevestigd in Delft of omgeving en wil je jouw website vernieuwen? Telstar Webprojecten en Advies helpt je graag! Telstar Webprojecten en Advies ontwikkelt doelgerichte en aantrekkelijke websites. Dit bedrijf is gevestigd in Pijnacker. Daarnaast maken ze ook webshops en voeren ze het onderhoud uit van websites. Alle door Telstar Webprojecten en Advies geleverde projecten scoren goed op de vindbaarheid. Ben je benieuwd geworden naar wat dit bedrijf kan bieden? Ga eens naar de website om voorbeelden van websites die ze ontwikkeld hebben. Op de website vind je een overzicht van de verschillende projecten die dit bedrijf heeft geleverd voor verschillende klanten. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan hoef je enkel een afspraak te maken. Tijdens het gesprek worden al je wensen en eisen qua website besproken. Vervolgens komt Telstar met een passend advies voor je website. 

 

You may also like

2 reacties

LEAVE A COMMENT

afvallen

http://mediablok.nl/

emeralbeautylife.nl

https://www.missbeautypassion.nl/category/vrouwen/

https://www.missbeautypassion.nl/category/gezondheid/

https://www.mannenaanrader.nl/category/internet/

https://www.mannenaanrader.nl/category/afvallen/

https://www.hierismijnhuis.nl/

https://www.tipsweetjes.nl/category/grappige/

https://www.startlog.nl/category/zakelijk/

https://www.startlog.nl/category/wonen/

https://www.alleweetjesopeenrij.nl/category/mode/

https://www.alleweetjesopeenrij.nl/category/bouw/

https://www.tipsweetjes.nl/category/huis-en-tuin/

https://www.wetenschap-nieuws.nl/

https://extragezond.nl/

http://squatcilla.nl/

http://cityinteriors.nl/

http://www.bon-plan-party.fr/

http://www.conceptfashion.be/

http://www.doucheapied.fr/

http://www.goedgezien.nl

 

http://www.werkeninwonen.nl/

http://tipscadeau.nl/

bouwmarktengids.nl

lievervoordelig.nl

poldermama.nl

https://www.vbowonenenzo.nl/

http://comfortfoodblog.nl/

http://goldendeals.nl/

http://vodlocker.nl/

http://beautypers.nl/

http://cadeaugadget.nl/

http://goedgezien.nl/

http://midiworks.nl/

http://originelecadeautips.nl/

http://squatcilla.nl/

http://watvindtnederlandervan.nl/

http://www.trendnova.nl/

http://www.gossipqueen.nl/

https://www.moederbrein.nl/

https://www.style-remains.nl/

https://www.ikhouvanbeauty.nl/

https://ondernemingsgids.nl/

http://www.kluscenter.nl/

https://troublesathome.nl/

https://blogvandaag.nl/

https://www.bouwmaterialen-renkum.nl/

https://www.woonfabriek-online.nl/

https://homeofcomfort.nl/

https://www.creativefacts.nl/

https://www.uitdagingonline.nl/

https://babykamerinspiratie.nl/

overgangstergirls.nl

stylishom

http://www.stylishmom.nl/category/mooi/

mannenaanrader

https://www.100kado.nl/

https://thuishint.nl/

bouwhint.nl

womenlikefashion

zonnepaneel-vergelijking

huistopper

ew-advocaten

123zonnepanelenvergelijken

ondernemingsgids

kluscenter

vrouwenhint

woonaanwijzing

websitezaken

schoongenoegvankernenergie

nettobed

nostalgische-badkamers.

mannencenter

thuistips

woonbasic

huishint

https://www.mannenlab.nl/

vrouwenlab.nl

mannenexpert.nl

https://www.deinterieurcollectie.nl/category/wonen/

http://www.allesoverbouw.nl

http://www.allesoverbouw.nl/category/bouw/

 

http://www.deinterieurcollectie.nl

internet

http://www.wonderlicious.nl

https://www.supermeubels.nl/category/slaapkamer/

https://www.supermeubels.nl/category/badkamer/

https://www.fashionnewz.nl/

tips

Tips

Mannen

Moderepubliek

http://troublesathome.nl/

Trends

Showbiznewz

Newz

Beauty

Sterren

Fashionandtrends

Supermeubels

Wonen

Zapruder

http://www.zwangermagazine.nl/

stoerejongenzzz.nl

handigemensen.nl

zwangermagazine

ditkannietwaarzijn.nl

www.bestebedrijven.nl

https://troublesathome.nl

https://troublesathome.nl/category/tips/