De hechte band tussen broer en zus (Broer en zussen-dag) of juist niet?
De relatie tussen broer en zus bestaat uit een familieband. Dan denk je dat de band automatisch goed is en misschien zelfs wel heel hecht. Het is natuurlijk de vraag of dat in elke familie het geval is. Er is door PostNL afgelopen jaar een onderzoek uitgevoerd, in het kader van de Nationale Broer en Zus-dag. Daaruit is gebleken dat tien procent het liefst de eigen broer of zus wil ruilen. Hetzelfde onderzoek dat onder meer dan duizend deelnemers is gehouden, wijst uit dat de broer-zus-band een bijzondere curve kent.
Sterke relatie tot 30 jaar
De relatie tussen broer en zus is het meest hecht tot de leeftijd van ongeveer 30 jaar. Na het bereiken van deze leeftijd verslechtert de relatie. Dan duurt het een tijdje voordat de relatie weer opleeft, want dat begint pas na rond de pensioenleeftijd. Hoe zit het dan met de sterke familieband tussen broer en zus? Geldt de verslechtering voor de band voor alle broers of zussen? Nee, er zijn ook broers en zussen die een leven lang een uitstekende band hebben
Zo zijn er ook broers en zussen die een leven lang een slechte band hebben. Misschien heb jij je wel eens afgevraagd of je broer wel je echte broer is. Of dat je zus wel je zus is. Bijvoorbeeld omdat je een heel ander karakter hebt en er anders uitziet. In dat geval is het mogelijk om een test te doen om te kijken of je volle broer en zus bent. Hoewel de uitkomst natuurlijk ook niet automatisch een verklaring geeft voor het type band dat je hebt.
De helft heeft wel eens ruzie
Een hechte band met je broer of zus betekent doorgaans dat je elkaar vaak ziet. Of in ieder geval regelmatig contact met elkaar hebt. Dat betekent ook dat er wel eens situaties zijn, waarin er een conflict ontstaat. Uiteraard is dat eveneens mogelijk als je geen geweldige band hebt met je broer of zus. De kans dat er dan conflicten ontstaan is zelfs nog groter. In ieder geval wijst het onderzoek uit dat de helft wel eens ruzie heeft. Zo geeft 46 procent van de deelnemers aan wel een keer ruzie te hebben. Er zijn ruzies die zover gaan dat het contact helemaal verbroken is. Dat geeft 12 procent van de deelnemers aan. Een conflict eindigt meestal door de ruzie uit te praten. Overigens blijkt het ook populair te zijn om de aanleiding van het conflict, maar dood te zwijgen. Dat doet ongeveer 18 procent van de respondenten. De reden van conflicten ligt vaak in het niet nakomen van afspraken. Ook het gedrag van de levenspartner, zorg voor ouders, liegen en minder aandacht van ouders zijn aanleiding voor ruzies.
Como um casal deve lidar com isso depois de descobrir que seu cônjuge está traindo? Se o marido deve perdoar a esposa pela traição dela é um assunto que vale a pena discutir. https://www.xtmove.com/pt/how-find-out-my-wife-deleted-call-logs-without-knowledge/